27 Ağustos 2010

Kadro budur,Schuster kudur

Bize mi garezin vardı yoksa gece karıyla mı bozuştun da o rezil kadroyu çıkarıp kafadan üç puanımızı hiç ettin.Şu resmi görünce daha bir deliriyor insan cumartesi akşamını aklına getirip.Tavşana hiç gerek yok bu takımda hocam.Bize yetecek olan şu yukarıdaki resimdir.

Helsinki'yi ciddiye aldığın kadar Belediye'yi ciddiye alsaydın veya macera arama derdine düşmeseydin,belki Nihat ve Delgado'ya her ne kadar kötü olurlarsa olsun o şekilde davranılmazdı.Ortada gerçekten bir vebal varsa,aslan payı sana düşer hocam.Neyse olan oldu bir kere.

Guti-Ernst-Necip-Bobo-Quaresma beşlisinin beraber olduğu her kadro için skorbord bize herzaman bir fazlasını yazacaktır ve o maçın ardından söylenebilecek herşey birbirinin aynısı olacaktır.Kimseden ekstra bir çaba beklemen gerekmez.Rakibin kim olduğu ise hiç farketmez.İşte gördük rakiplerimizi bu akşam.

Hani oyuncu istatistiklerini yazarken;oynadığı maç,süre,gol,asist diye sıralarlar ya.Mevzubahis Guti ise bir de topuk pası şıkkı koymak lazım.Bilmediklerimiz de vardır muhakkak da ben bildiklerimi sayıyorum kendi payıma şimdiden.Böyle üç pas daha atsın anında veririm bu adama diyen birkaç kişi vardı kahvede ki birinin lakabı hacı.Sonumuz kötü...

Son lafım yayıncıya;Elinizde ki onca spikerin arasından en ruhsuzuna anlattırdınız ya şu maçı,sattığınız bütün dekoderler bir tarafınıza girsin emi.

2 yorum:

  1. iyi de bu kadroda 7 yabancı var.
    istese de çıkamaz bu kadroyla..

    YanıtlaSil
  2. Guti-Ernst-Necip ortasahasıyla başladıktan sonra sahadaki yabancı sayısı sorun olmaz.Hilbert'in yerine Nihat'ı veya Zapo'nun yerine Ersan'ı da koyabilirsin.

    YanıtlaSil